PRIMA PAGINA PROMOTII CUM COMAND MANUAL UTILIZARE CONTACT
  Categorii
Statie Radio plus Antena
Statie Auto
Antena Statie auto
Statii Radio portabile Profesionale
  » Acesorii Statie Radio Portabila
Accesorii Statii Radio
Statie Radio TAXI VHFStatii Radio portabile Profesionale
Set statii radio portabile profesionale, model TeCom-SL TEAM Germany

 

Pret : 3332 RON

*TVA inclusCod : 401

DESCRIERE

Statii radio emisie receptie, model TeCom-SL TEAM Germany in frecventa libera PMR UHF sau inchiriata VHF, Modelul este de ultima generatie echipat cu acumulator puternic de capacitate mare Li-Ion 1800 mAh/7,4V .

Statia are avantajul de securizarea a frecventei digital asigurand o comunicatie clara fara interferente fata de alte modele de statii care functioneza in frecventa libera.


Statia TeCom-SL are cea mai avansata tehnologie si inlocuieste modelul anterioare. Este ideala in utilizare pentru:  Motociclete, Scoala soferi auto-moto, Agenti de paza si protectie, supraveghere si securitate, Cazinou, Club de noapte, Paintball, Reastaurant, Hotel, Depozit, Ferma Agricola, activitate Turism, Topografi, Topograf,  Vanatoare, TAXI, Off-Road controlul multimii la conventii si concerte, in alte medii de lucru zgomotoase sau care necesita discretie.


 

Statia radio ajuta in coordonarea mai rapida a activitatii.


 

 

Incarcator tip baza multi unitate cu design compact pentru Statii Radio Portabile profesionale care ofera spatiu de lucru mai inteligent si permite incarcare rapida de pana la sase statii radio sau incarcare doar acumulatori fara statie.

Prin utilizarea de algoritmi avansati de incarcare modelul Profi MLG-SL Multi Charging beneficiaza de functii inteligente automate si optimizate pentru reconditionare incarcare, descarcare sistem inteligent care asigura un ciclu maxim al bateriei si timp pentru convorbire mai lung.

In plus, atunci cand acumulatori sunt lasati  in incarcator, acestia sunt pastrati complet incarcati astfel incat acestia sunt intotdeauna gata de utilizare atunci cand este necesar.


Pret cu TVA 3332  lei.

 

Pentru comanda sau informatii va rugam sa ne contactati pe e-mail sau la Tel:

0723.453.276

0723.161.115

 

 

email : contact@statiiradio-vox.ro

 

Va mai recomandam:
Statie Radio portabi...
Statii radio profes...
Statie emisie recept...

 

Prima pagina | Cum comand | Manual Utilizare | Contact